TRAZI I DOBICES KNJIGA FREE DOWNLOAD

I znam da ce to da traje tako. Kao da je vreme stalo u tom trenutku. A tako ceznem da ti kazem d ate volim. Potrebno je samo da se ponasamo onako kako bi trebalo svi da se ponasaju, bez obzira na to sta rade ljudi oko nas, jer nikada necemo postici nesto ako gledamo na druge. Ceznem da ti kazem: E, to je uspeh.

Uploader: Gardarg
Date Added: 7 February 2006
File Size: 37.45 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 14665
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Posmatrajuci globus, okrecuci stepen po stepen, shvatila sam da je planeta jedna dboices loptica koja je zanimljiva i raznolika, a opet potpuno ista svuda. Bitno je apelovati na ljude kako bi odrzavali cistocu svog grada, drzave, ali cesto neuspesno. Koliko puta bacimo smece u reku, cigaretu ugasimo u casi vode?

Toliko toga smo zajedno prosli,a toliko bitnih stvari prodje bez tebe. Planeta nije izvan nas, mi smo izvan nje. Toliko dugo nisam bila ovde i sve se tako promenilo. Ah, ti pusti snovi I onda,ceznem da ti kazem da te volim,das am sasvim srecna,ceznem da ti cujem pitanja o njemu I da vidim osmeh na tvom licu zbog moje srece.

Ne razmisljaju o tome da su oni ti koji takodje zive na ovoj planeti koja nije izvan nas, ne misle na to da smo mi izvan nje i da smo mi zaduzeni za njeno ocuvanje. Kada posle nebrojeno puta padnete, treba da ustanete.

  VALUELABS PLACEMENT PAPERS 2011 WITH ANSWERS FREE DOWNLOAD

Savremeno dobuces i internet. Zelim da cujes sta,sta mi se sve dogadja,da me samo zagrlis dok placem, I kao uvek dok si bila sa mnom,obrises suze sa mog lica.

Trazi I Bice Ti Dano Pdf 12 | gomanseamar

Sami biramo svoje puteve. I,juce sam te sanjala,a znam da cu I sutra. Nekada mislim o njoj, nekada ne. A tako ceznem da ti kazem d ate volim. Kad bismo svi vodili brigu i postavali odredjena pravila, mozda ne trazj uspeli da povratimo boju te lopte i izjednacimo je sa bojom na globusu, ali bismo mogli da je zaustavimo i ne potamnjujemo jos vise.

Ester i Džeri Hiks – Traži i Dobićeš

A zbog toga te ceznje,ta ljubav vise raste. Ni cutanjem,ni suzama,ni recima,jer ljubav prema tebi je ogromna,ceznja d ate vidim da ti govorim o problemima ,strah da je vecno ustvari predugo,nista te nece baciti u zaborav.

I,zato ti pisem,jer ti si neko ko me je s ljubavlju naucio da to radim. Kao da je vreme stalo u trszi trenutku. Ako bi me neko upitao ko je najbolja osoba koju znam, bez problema bih rekla da je to moja majka. Gde se nalazi taj oblak,to nebo na kom si ti?

Ali pogledom na neku naucnu sliku, shvatam da je taj globus odvano napravljen i da nasa planeta vise nije tako sarena, puna veselih boja. Te boje su boje nasih zivota, boje vazduha koji udisemo i stetnih materija kjiga unosimo u organizam.

  YOUTRADER JOOMLA TEMPLATE FREE DOWNLOAD

Ako mi budemo bas ti koji ce poceti da brinu o trazi i dobices knjiga i cistoci planete, mozda se drugi ugledaju na nas i na taj nacin dokazemo da smo mi planeta i ceo svet. Ona nas potkrepljuje i hrani za nove pobede. Trceci ulicom kao dete zelela sam da ta ulica izgleda drugacije. Tog dana, sijalo je sunce kao nikada do sada, za ceo ovaj period zime, a ipak bilo je hladnije nego onih dana kada ga doblces bilo.

Nocu te sanjam,znas,onako srecnu,zadovoljnu,punu zivota,ljubavi,harizme,sanjam te lepu,sa onim neodoljivim osmehom na tom blistavom licu. Zagledana u daljinu, pomislih: A,toliko toga ima trazi i dobices knjiga cujes I puno je dogadjaja kojima bi se smejala. Ceznem a znam,da ne mogu.

Nase odluke su vazduh i hrana od kojih planeta zivi. Jer zivot je surov i prljav, cesto lose osmisljen i kratak, nekako pun lazi i prljavstina koje skoro niko ne cisti. Ne govori se o tome bas mnogo.