SAKO POLUMENTA SVIDJAS MI SE SVIDJAS FREE DOWNLOAD

Zdravo predavatelj vam je veoma jak. Dobro jutro muzickom uredniku a ujedno i celokupnoj ekipi molim vas za pomoci posto sam vozac kamiona bio u bugarsku i na vasem sam radio cuo pesmu a nisam siguran dal je pevao kemal malovcic samo sam upamtio malo ref a islo je vako na koljeno ces njemu sesti prezime ces promeniti mene zaboraviti molim vas vec yteci put pisem ko peva tu pesmu i kako je pravi naziv te pesme unapred hvala i cinimise da cete mi izaci u susret. Kako bi bilo lepo kada bi ste otkupili tv prava i prenosili radnicki,makad kada igra kod kuce a nema direktnog prenosa na areni…nesto slicno kao PRVA tv za crvenu zvezdu…znam da puno kosta,ali mozda bi se ispatilo…hvala.. Bravoo tako i treba.. Hvala Vam puno na vecerasnjem lepom raspolozenju. A za pesme svaka cast slusam vas ceo dan i noc,kad na radio u kola a kod kuce na internet. Hvala druze urednice za numeru sto ste mi rekli od srca vam hvala i nastavite samo tako pozdrav iz makedonije.

Uploader: Nekazahn
Date Added: 10 November 2012
File Size: 47.47 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 33761
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Zdravo predavatelj vam je veoma jak. Polumenha pohvale na direktnom prenosu fudbalskih utakmica…posebno sve pohvale na iscrpnom izvestavanju reportera Vojkana Zdravkovica…Momak posebnog sportskog talenta, ne samo za fudbal, vec i za odbojku…. Hvala druze urednice za numeru sto ste mi rekli od srca vam hvala i nastavite samo tako pozdrav iz makedonije.

Download Svidjas Mi Se Svidjas Mp3

Stefan Ramos Djoric Ostanite i dalje takvi kakvi jeste. Hvala Vam puno na vecerasnjem lepom raspolozenju. Pozdrav za najveseliju stanicu od srca Moze li pesma od Ahmeta Bajrica spava otac spava nana molim vas Cmok.

  NOKIA 7210C FLASH FILE 7.23 FREE DOWNLOAD

Moze pesma Navali se Sar planina? Predajnik 01 Predajnik 02 Predajnik 03 Predajnik 04 Predajnik Koje je kolo sto pustate u spicu ovo novo ako mozete da mi odgovorite, samo nastavite sa daljim radom super ste, pozdrav.

Mislim, to je najbolja radio stanica! Your email address will not be published. Dobro jutro muzickom uredniku a ujedno i celokupnoj ekipi molim vas za pomoci posto sam vozac kamiona bio u bugarsku i na vasem sam radio cuo pesmu a nisam siguran dal je pevao kemal malovcic samo sam upamtio malo ref a islo je vako na koljeno ces njemu sesti prezime ces promeniti mene zaboraviti molim vas vec yteci put pisem ko peva tu pesmu i kako je pravi naziv te pesme unapred hvala i cinimise da cete mi izaci u susret.

Join the growing community now!

Svidnas me na put salje ili Serif konjevci: SILA turska serija Budite zdravi i samo napred! I rasiri ruke o majko stara? Pozdrav za emisiju Pozovi Radio iz Leskovca od Joce,,bilo bi lepo da i na radiju bude vise autorskih emisija i d a se vrati ono vreme slusanja radija,jer muziku mozete da slusate i sa Cd-a ali dobru autorsku emisiju samo na radiju.

A za pesme svaka cast slusam vas ceo dan ploumenta noc,kad na radio u kola a kod kuce na internet.

Svijas Xomi Vasov Bravoo tako i treba. BRAVO samo tako produzite. Udjite u Zeleznicku stanicu Nis da kupite kartu za najlepse vozove na Balkanu. Slusam vas na Veliki Pozdrav iz Bugarske.

Free Internet Radio – Discover Artists Online Music – HulkShare

Pozdrav drugari iz Komsluka -Bele palanke: Od pre dva dana slucajno sam na radiju uvatio vasu frekvenciju i to tako cisto i stereo da nisam poverovao da zracite tako daleko i to do naj istocniji grad u bivsoj jugi a sada u makedoniji Pehchevo na samoj granici sa bugarskom program vam je dobar pozdrav iz Pehcheva. Pozdravljam muzickog urednika za izbor pesama iz Juznog vetra!

  GIMP FOR UBUNTU 11.04 FREE DOWNLOAD

Slusamo vas i na Sar Planini, veliki pozdrav s Kosmeta. Da li za Televiziju imate drugi server za windows media player? Postovani gospodine urdnice vas sam redovni slusalac najbolji ste imam jednu molbu juce je bilo jedno kolo i stalno ga pustateali ne znam ss se zove i ne mogu da ga nadjem na youtubu pa bih vas molio da mi odgovorite ima vise ritmova i vise instrumental.

I u Sofiji i na vikendici koja se nalazi mo planinu uvek sako polumenta svidjas mi se svidjas da vas cujem i odmorim uz lepih pesama Belle Amia.

Svidjas Mi Se Svidjas Song Download Mp3 – COVERSONG

A onda smo shvatili da su sve inspekcije u ovom gradu ko zna koliko prijava dobile,ali nece da reaguju. Pozdrav iz Lagosa ,Nigerija sta reci lepo je cuti zvuk radio stanice iz rodnog grada. Koja e pesenta na jedna zena predi 20minuta bese po radio BelAmi. Ceo dan slusam odusevlje samo stara petorka od Juzmnog Vetra.

Na kojoj frekvenciji mogu da pronadjem stanicu i da li se cuje u beogradu, ne polazi mi za rukom da je nadjem.