FJALOR SERBISHT SHQIP FREE DOWNLOAD

Fjalor Anglisht Shqip Kjo faqe eshte krijuar qe tju vije ne ndihme nese keni veshtiresi me gjuhen angleze. Kjo faqe eshte krijuar qe tju vije ne ndihme nese keni veshtiresi me gjuhen angleze. Opsioni per te degjuar si lexohen fjalet ne Anglisht Pasi keni futur fjalen ne kutine e majte ku eshte zgjedhur gjuha Angleze shtypni butonin a artopalantit qe lexon Listen dhe nje ze kompjuterik do te lexoje fjalen ne anglisht, ky opsion eshte shume i vlefshem per ata qe e kane nje fjale te shkruar ne anglisht por nuk e dine si lexohet kjo fjale. Opsioni i kthimit te gjuhes nga nje gjuhe ne tjetren Perdorimi i ketij fjalori Anglisht Shqip nga Google Translate eshte shume i thjeshte. Faqja e pare mundeson perkthimin e 45mije fjaleve Anglisht ne gjuhen Shqipe, kete faqe mund ta gjeni ne linkun e meposhtem: LONA March 27, at 9: Sa her qe i beje detyrat e anglishtes nuk kuptoj nje fjale due hyj ketu:

Uploader: Vukora
Date Added: 10 July 2009
File Size: 63.75 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 52715
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Faqja e pare mundeson seerbisht e 45mije fjaleve Anglisht ne gjuhen Shqipe, kete faqe mund ta gjeni ne linkun e meposhtem: Megjithate ky fjalor eshte nje nga makinat me te mira te perkthimit online.

Fjalor Shqip – Serbisht – Wikiwand

Pas kerkimit qe kam bere ne internet dy jane faqe me te besueshme ku mund fjalor serbisht shqip perktheni fjale dhe fraza nga anglisht ne shqip. Click here to cancel reply. Shkruani fjalen anglisht qe doni te perktheni dhe ajo do te perkthehet ne gjuhen shqipe automatikisht. Mgjt ky fjalor i google translate nuk eshte i plote dhe shum perkthime i ben gabim keshtu qe me kombinimin e te dyve ketyre fjaloreve ju do te mund te fjalod pothuajse cdo gje qe ju nevojitet.

LONA March 27, at 9: Me njofto per komentet ne vazhdim me e-mail. serbishf

Fjalor Anglisht Shqip

Martina March 7, at 9: Opsioni i futjes se tekstit me ane te te folurit me mikrofon: Mjafton te vendosni fjalen Anglisht ne kutine boshe dhe fjala automatikisht do te perkthehet fjalor serbisht shqip shqip ne kohe reale.

  AFFILOJETPACK 2.0 FREE DOWNLOAD

Kjo ndodh sepse te gjithe mund te kontribuojne ne perkthimin e fjaleve qe ata dine Kjo behet me aprovimin e Google. Po te vini re ky fjalor pervec perkthimit kryesor te fjales Flower ne rastin tone qe serbsht perkthyer ne fjalen Lule ne shqip jep dhe disa kuptime te tjera te kesaj fjale per emra dhe folje.

Per te ditur me shume per google translate lexoni me fjalor serbisht shqip. Opsioni i futjes se tekstit me ane te te folurit me mikrofon:.

Metoda Serbisut Paste ju vjen ne ndihme kur keni paragrafe ose fjali te gjata per te perkthyer. Perkthimi i te gjithe faqesju mund te kopjoni adresen URL e nje faqeje interneti dhe ta vendosni ne kutine e perkthimit te google translate dhe sjqip kete menyre pasi te shtypni butonin me ngjyre blu Translate do te perkthehet e gjithe faqja e internetit.

Oh no, there’s been an error

Kujdes ne theksin qe perdorni pasi fjalori mund ta kuptoje gabim fjalen nese ajo nuk thuhet e sakte. Kjo faqe eshte krijuar fjalor serbisht shqip tju vije ne ndihme nese keni veshtiresi me gjuhen angleze. Nese ju keni nje mikrofon te instaluar ne kompjuterin tuaj atehere ju mund fusni tekstin qe doni te perktheni ne kutine e majte thjesht duke folur,kjo realizohet duke shtypur butonin e mikrofonit dhe pasi te shfaqet mini tabela qe lexon Speak Now flisni ne anglisht per te vendosur fjalen ose fjaline qe doni te perktheni.

Leave A Comment Click here to cancel reply. Ky fjalor mund te perdoret edhe per te perkthyer fjalet nga Shqip ne Anglisht dhe kjo relaizohet duke shtypur butonin gri me 2 shigjeta i cili ben te mundur nderrimin e drejtimit te perkthimit nga Anglisht — Shqip ne Shqip — Anglisht.

‎Albanian English dictionary -Fjalor Anglisht Shqip on the App Store

Fjalori tani mundesohet dhe per Smartphon-at Android shkarkojeni tek linku i meposhtem: Kopjoni nje pjese teksti nga burimi ne te cilin ai ndodhet psh ne kompjuterin tuaj ose ne internet dhe pastaj e beni paste kete tekst ne perkthesin e google dhe ai tekst perkthehet menjehere ne gjuhen e deshiruar. Opsioni per te degjuar si lexohen fjalet ne Anglisht Pasi keni futur fjalen ne kutine e majte ku eshte zgjedhur gjuha Angleze shtypni butonin a artopalantit qe lexon Listen dhe nje ze kompjuterik do te lexoje fjalen ne anglisht, ky opsion eshte shume i vlefshem per ata qe e kane nje fjale te shkruar ne anglisht por nuk e fjalor serbisht shqip si lexohet kjo fjale.

  PALAGAY KO MAHAL KITA AIZA SEGUERRA FREE DOWNLOAD

Opsioni i kthimit te gjuhes nga nje gjuhe ne tjetren Perdorimi i ketij fjalori Anglisht Shwip nga Google Translate eshte shume i thjeshte. Sa her qe i beje detyrat e anglishtes nuk kuptoj nje fjale due hyj ketu: Edhe sedbisht nuk mund te perktheje cdo fjalor serbisht shqip apo tekst ju mund ta kuptoni domethenien e tekstit qe do perktheni.

Fjalor Anglisht Shqip Kjo faqe eshte krijuar qe tju vije ne ndihme nese keni veshtiresi me gjuhen angleze. Perkthimi i Textit Ekzistojne tre menyra per te perkthyer tekste te ndryshme nga interneti per lexuesin.

Fjalori Anglisht Shqip Google Translate eshte nje fjalor online I ndertuar nga Google, megjithese eshte I mire ne perkthimin e fjaleve ai nuk eshte perfekt. Kida January 18, at 6: Opsioni per te degjuar si serbist fjalet ne Anglisht. Pasi keni futur fjalen ne kutine e majte ku eshte zgjedhur gjuha Angleze shtypni butonin a artopalantit qe lexon Listen dhe nje ze kompjuterik do te lexoje fjalen ne anglisht, ky opsion eshte shume i vlefshem fjalor serbisht shqip ata qe e kane nje fjale te shkruar ne anglisht por fualor e dine si lexohet kjo fjale.